alvandshop call

مصرف خون‌ مردگی گوشت سینه مرغ سبب بیماری خونی میشود

سینه بزرگ مرغ
مصرف خون‌ مردگی گوشت سینه مرغ سبب بیماری خونی میشود مرغ و عضله سازی مرغ و رشد عضلات سینه ران باسن مرغ سینه مرغ گوشت مرغ

مصرف خون‌ مردگی گوشت سینه مرغ سبب بیماری خونی میشود

خوردن مرغ این روزها بسیار در بین مردم زیاد شده است و طوری شده که خوردن مرغ باعث شده که یکی از غذاهای مردم در سبد غذایی و رژیم غذایی مردم شود. گوشت سینه مرغ و ران مرغ و بال کباب و دیگر غذاهای دیگر که با مرغ درست می شوند از این دست هستند. اما خرید مرغ را بایستی با دقت انجام دهیم زیرا مصرف خون‌ مردگی گوشت سینه مرغ سبب بیماری خونی میشود ! بنا بر گفته های یک کارشناس از اداره دامپزشکی شهرستان ساوه که گفت:
-از مصرف قسمتی از گوشت مرغ که دارای خون‌مردگی است; پرهیز کنید./
دکتر سید”مرتضی-میراسلامی”در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه ی مرکزی-افزود:

-از آنجاکه خون قسمتی از گوشت مرغ که دارای خون‌ مردگی است;تخلیه نشده و ضریب هضم و جذب آن کاهش یافته است;لذا بسیاری ازبیماریهای خونی ازآن طریق قابل انتقال است…/


همچنین وی تصریح کرد که:
-براساس اعلام دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای طیور سازمان دامپزشکی کشور گوشت مرغ سالم;تازه و بهداشتی باید فاقد هرگونه خون‌ مردگی روی پوست و ظاهر اسکلت باشد;اگرچه وجود خون‌ مردگی دلیل مشکل در لاشه نیست;اما گاهی اوقات بر اثر ضربه درهنگام کشتار خون‌ مردگی روی پوست و گوشت مرغ ایجاد میشود که این مرغ استعداد بیشتری برای عفونت‌ زایی دارد…/
-وی با بیان این که گوشت مرغ تازه باید رنگ صورتی مطلوب و روشنی داشته باشد;اضافه کرد که:
درهنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ;حتما به رنگ ماهیچه ران‌ ها و بقیه ی بدن مخصوصا سینه که سفید رنگ است; دقت نمایید…/
بنا بر گفته وی;مشاهده رنگ‌ های غیر عادی در گوشت مرغ چه درهنگام خرید و یا درهنگام پاک کردن نشان‌ دهنده کهنگی و معایب دیگری از جمله بیماریها و آلودگی ثانوی میکروبی می باشد…/
وی در ادامه افزود که:
گوشت قرمز و مرغ باید بعد از ذبح 3الی24ساعت در دمای یخچال نگهداری‌ و بعد مصرف شود…/
 سینه بزرگ مرغ
میراسلامی بیان کرد که:

بمنظور رعایت بهداشت و کاهش بیماریهای احتمالی انتقالی درنتیجه مصرف گوشت مرغ;باید از مصرف گوشت تازه ذبح شده جلوگیری کرد.


به گفته وی اجازه دهید که گوشت مرغ یا گوشت قرمز 24ساعت در دمای سردخانه قرار بگیرد;زیرا عضلات مرغ مخصوصا عضله سینه بزرگ و عضله ران مرغ بعد از ذبح فرایندهای انقباضی انجام میدهند که درنهایت اسید لاکتیک در گوشت تولید میشود و بسیاری از بیماریهای مشترک درمحیط اسیدی ازبین میروند…/
در آخر این کارشناس دامپزشکی ساوه افزود که:
در دمای یخچال تا 3روز میتوان گوشت مرغ را نگهداری کرد و در سردخانه منزل;حدود 15روز بیشتر نمیتوان آن را نگهداری کرد…/
منبع » الوند شاپ نیوز
www.AlvandShop.ir

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “مصرف خون‌ مردگی گوشت سینه مرغ سبب بیماری خونی میشود”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت شکایت

گزارش تخلف

پرداخت مطمئن